Asiakaskokemuksia - Oloni-klinikka

Asiakaskokemuksia

Tyytyväisiä asiakkaita

Ajanvaraus »

"Kiitos todella paljon tästä terapiasta kanssasi. On ollut todella hyödyllistä käydä siellä. Toivon sulle kaikkea hyvää ja kiitän vielä kerran terapiasta. Se on auttanut mua tulemaan pystyvämmäksi, ja vienyt mua traumojen paranemisen kautta lähemmäs sitä, mitä todella olen ja mitä haluan löytää elämässä…. Kanssasi on ollut huippu työskennellä.”

- Asiakas

Autokolarin jälkeen minulla oli paljon huimausta. En pystynyt olemaan pystyssä enkä työssä. Lääkäri oli poissulkenut vakavia vammoja. Päätin kokeilla Denniksen kraniosakraaliterapiaa. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen ei enää ollut huimausta, pystyin palaamaan töihin. Jatkoimme hoitoja ja pikkuhiljaa myös pään kiertäminen normalisoitui ja niskakipu hellitti.

En tykkää hieronnasta enkä siitä kun vieraat ihmiset koskevat. Kraniosakraaliterapia on silti ollut miellyttävä sen takia kun kosketus on hellä. Olen välillä ollut yllättynyt kun käsittelystä on saanut pitkäaikaista vaikutusta. Koiraharrastuksessani liikun paljon paremmin myös, vaikka en ole muuta tehnyt kuin saanut käsittelyä!

Sandra

Halusin vielä laittaa palautteen tämän päivän hoitokokemuksesta Denniksen käsittelyssä.

Tulin hoitamaan purentaa, mutta lähdin ”parantuneen” nilkan kanssa. Nilkan, jonka kanssa olen taistellut vuodesta 2007 ja viimeisen 3-4v ajan sillä tasolla, että se on häirinnyt minun jokapäiväistä elämää. Oireet, jotka nilkan vajaasta liikeradasta johtuen tulevat koko kehoon ovat olleet yhtä helvettiä.

Testasin illalla liikeratoja verraten oikeaan nilkkaan enkä saanut mitään poikkeamaa ojennuksessa, koukistuksessa tai kierroissa. Pääsin ensimmäisen kerran vuosikausiin kyykkyyn ilman, että oikean jalan kantapää nousee ylös. Pystyin nousemaan varpaille ilman kipua. Yhden jalan kyykyssä en huomaa puolieroja kun aikaisemmin se on ollut mahdotonta tehdä oikealla nilkalla.

En vieläkään ymmärrä mitä kehossani tapahtui tällä ”silmänkääntö tempulla”, jos näin voin sanoa.

Petri Elovaara

yrittäjä

20 vuotta luulin, että kroonisen nokkosihottumani syytä ei voida selvittää. Kun ongelma paikannettiin suolistoon ja sitä alettiin hoitamaan, oireet vähenivät nopeasti ja pian katosivat kokonaan! Samalla sain lisää energisyyttä ja moni muukin asia parani kuin itsestään.

Kristiina Vihervuori

yrittäjä

Paranemisprosessi alkaa kattavalla alkukartoituksella.

Sen pohjalta alamme selvittämään syytä terveysongelmillesi. Haluatko sinä tietää, mistä oireesi johtuvat ja alkaa hoitamaan niiden juurisyitä?

Varaa aikasi tästä!

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

Millaisiin tilanteisiin saat meiltä apua?

Suolisto-ongelmat

Vatsan turvotus, ummetus, ripuli, haavainen suoli (IBD).
Yli miljoona suomalaista kärsii ruuansulatuselimistön sairauksista ja vaivoista. Vatsa- ja suolistosairauksien kirjo on runsas, ja usein yhdestä vaivasta seuraa lukuisia muita vaivoja. Monet sinnittelevät vaivojensa kanssa vuosikausia saamatta apua. Jos suolisto ei ole kunnossa, koko keho kärsii – jopa aivot.

Autoimmuunisairaudet

Suoliston ja maksan kuormitukset ja epätasapainot aiheuttavat monia autoimmuunisairauksia, joista mainittakoon nivelreuma, Crohnin tauti, krooninen nokkosihottuma, diabetes, keliakia, psoriasis ja muistisairaudet. 

Kivut ja säryt

Monet kärsivät erilaisista kivuista ja säryistä. Kivusta kärsivälle on tärkeää saada mahdollisimman paljon tietoa kivun syistä  ja siitä, mitä sille on tehtävissä.

Lisäksi saat meiltä apua mm. näihin oireisiin:
PMS-oireet, kilpirauhasen ongelmat, raskas ja väsynyt olo, allergiat ja yliherkkyydet, monikemikaaliyliherkkyys, vaihdevuodet, lapsettomuus, unettomuus ja masennus.

Haluatko sinä tietää, mistä oireesi johtuvat ja saada hoito- ja toimenpidesuunnitelma kohti oireettomampaa elämää?

Varaa aikasi tästä!

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.