Asiakaskokemuksia - Oloni-klinikka

Asiakaskokemuksia

Tyytyväisiä asiakkaita

Ajanvaraus »

20 vuotta luulin, että kroonisen nokkosihottumani syytä ei voida selvittää. Kun ongelma paikannettiin suolistoon ja sitä alettiin hoitamaan, oireet vähenivät nopeasti ja pian katosivat kokonaan! Samalla sain lisää energisyyttä ja moni muukin asia parani kuin itsestään.

Kristiina Vihervuori

yrittäjä

Halusin vielä laittaa palautteen tämän päivän hoitokokemuksesta Denniksen käsittelyssä.

Tulin hoitamaan purentaa, mutta lähdin ”parantuneen” nilkan kanssa. Nilkan, jonka kanssa olen taistellut vuodesta 2007 ja viimeisen 3-4v ajan sillä tasolla, että se on häirinnyt minun jokapäiväistä elämää. Oireet, jotka nilkan vajaasta liikeradasta johtuen tulevat koko kehoon ovat olleet yhtä helvettiä.

Testasin illalla liikeratoja verraten oikeaan nilkkaan enkä saanut mitään poikkeamaa ojennuksessa, koukistuksessa tai kierroissa. Pääsin ensimmäisen kerran vuosikausiin kyykkyyn ilman, että oikean jalan kantapää nousee ylös. Pystyin nousemaan varpaille ilman kipua. Yhden jalan kyykyssä en huomaa puolieroja kun aikaisemmin se on ollut mahdotonta tehdä oikealla nilkalla.

En vieläkään ymmärrä mitä kehossani tapahtui tällä ”silmänkääntö tempulla”, jos näin voin sanoa.

Petri Elovaara

yrittäjä

Autokolarin jälkeen minulla oli paljon huimausta. En pystynyt olemaan pystyssä enkä työssä. Lääkäri oli poissulkenut vakavia vammoja. Päätin kokeilla Denniksen kraniosakraaliterapiaa. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen ei enää ollut huimausta, pystyin palaamaan töihin. Jatkoimme hoitoja ja pikkuhiljaa myös pään kiertäminen normalisoitui ja niskakipu hellitti.

En tykkää hieronnasta enkä siitä kun vieraat ihmiset koskevat. Kraniosakraaliterapia on silti ollut miellyttävä sen takia kun kosketus on hellä. Olen välillä ollut yllättynyt kun käsittelystä on saanut pitkäaikaista vaikutusta. Koiraharrastuksessani liikun paljon paremmin myös, vaikka en ole muuta tehnyt kuin saanut käsittelyä!

Sandra

Jana, ajattelin kiittää sinua ja siitä työstä, jota kanssani viime syksynä teit. Matkani elokuusta tähän vuoden viimeiseen päivään on ollut tuskaisen kivulias tie kehollisesti (varmasti oikeastaan koko elämäni aikana kivuliain). Mutta, tänään... kiitän kuinka hyvä olo minulla onkaan. Siitä on iso kiittäminen sinulle ja läsnäolollesi. Monesti jo se, että tulee kuulluksi riittää moneen asiaan. Pienin askelin olen kokeillut ottaa "uusia" ruoka-aineita lautaselle, välillä onnistun ja välillä en -tällöin keho kyllä kertoo, että tämä ruoka-aine ei sovi. Sitä ääntä kunnioitan ja kuuntelen. Kuten sanoit ... itse tietää kyllä mikä toimii missäkin ajankohdassa. Omaa kehoa kuunnellen rakennan omaa ruokavaliota itselle sopivaksi ja kohti rauhallisempaa vatsaa. Oloni-klinikalta sain vihdoinkin apua koko elämäni kestäneisiin vatsaongelmiin, täällä ymmärretään ihminen kokonaisvaltaisesti. Nyt tiedän kenen puoleen kääntyä, kun apua tarvitsen.

P.N.

Paranemisprosessi alkaa kattavalla alkukartoituksella.

Sen pohjalta alamme selvittämään syytä terveysongelmillesi. Haluatko sinä tietää, mistä oireesi johtuvat ja alkaa hoitamaan niiden juurisyitä?

Varaa aikasi tästä!

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

Millaisiin tilanteisiin saat meiltä apua?

Suolisto-ongelmat

Vatsan turvotus, ummetus, ripuli haavainen suoli (IBD)

Erilaiset suolistovaivat ovat nykyisin todella yleisiä. Suoliston tasapainon ja monipuolisen bakteerikannan merkitys niin mielen kuin kehonkin terveydelle on kiistaton. Kun lähdemme korjaamaan sitä, niin kovin moni ongelma ratkeaa siinä kuin itsestään!

Autoimmuunisairaudet

Kaikki autoimmuunisairaudet juontavat juurensa suolistoon ja bakteerikantaamme. Näihin lukeutuvat yleisimmät nykyajan sairaudet kuten esim. nivelreuma, Crohnin tauti, krooninen nokkosihottuma, diabetes, keliakia, psoriasis... Myös näiden sairauksien alkulähteille päästään meidän menetelmiemme avulla.

Kivut ja säryt

Monet kärsivät erilaisista kivuista ja säryistä. On tärkeää saada mahdollisimman paljon tietoa kivun syistä, jotta voimme selvittää mitä sille on tehtävissä.

Lisäksi saat meiltä apua mm. näihin oireisiin:

PMS-oireet, kilpirauhasen ongelmat, diabetes, raskas ja väsynyt olo, allergiat ja yliherkkyydet, monikemikaaliyliherkkyys

Haluatko sinä selvittää, mistä oireesi johtuvat ja alkaa hoitamaan niiden juurisyitä?

Varaa aikasi tästä!

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.