Alkukartoitus - Oloni-klinikka

Alkukartoitus

Selvitämme terveysongelmasi juurisyyt, jotta sitä voidaan lähteä hoitamaan.

Varaa aika tästä »

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

Alkukartoitus

Kärsitkö uupumuksesta, turvotuksesta, suolistovaivoista tai kivuista? Oletko turhautunut hoitamaan oireitasi lääkkeillä, jotka eivät paranna itse ongelman aiheuttajaa?

Niin ovat lukemattomat asiakkaammekin. Nykyajan terveysongelmista moni ei parane vain oireita lääkitsemällä, vaan on pureuduttava ongelmien taustalla oleviin syihin.

Usein epätoivoisissakin tilanteissa keho alkaa korjata itse itseään, kun vaan sen peruselementit löytävät ensin takaisin tasapainoon. Näitä ovat erityisesti suoliston kunto, ravitsemus sekä neste- ja mineraalitasapaino.

Alkukartoituksessa kartoitamme ja selvitämme terveysongelmasi juurisyyt. Emme hoida ainoastaan oireitta, vaan etsimme sen aiheuttajan ja keskitymme korjaamaan sen.

Paranemisprosessi alkaa kattavalla alkukartoituksella.

Sen pohjalta alamme selvittämään syytä terveysongelmillesi. Haluatko sinä tietää, mistä oireesi johtuvat ja alkaa hoitamaan niiden juurisyitä?

Varaa aikasi tästä!

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

Asiakaskokemus

20 vuotta luulin, että kroonisen nokkosihottumani syytä ei voida selvittää. Kun ongelma paikannettiin suolistoon ja sitä alettiin hoitamaan, oireet vähenivät nopeasti ja pian katosivat kokonaan! Samalla sain lisää energisyyttä ja moni muukin asia parani kuin itsestään.

Kristiina Vihervuori

yrittäjä

Lue lisää asiakaskokemuksia tästä!

Mitä 60 min alkukartoitus sisältää?

Tilanteesi kartoituksen

Esitietolomakkeen pohjalta arvioimme tilanteesi ja tarpeesi. Käymme 60 minuutin tapaamisen aikana läpi perusoireesi ja koko elämänkaaresi kartoittaen niitä tekijöitä, jotka voivat olla vaikuttamassa oireidesi taustalla.

Hoitosuunnitelman

Kartoituksen pohjalta laadimme sinulle tutkimus- ja hoitosuunnitelman. Ehdotamme niitä hoitomuotoja ja -toimenpiteitä, jotka auttavat sinua vaivoissasi parhaiten. Pyrimme hoitamaan ongelmat aiheuttavia juurisyitä – mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Kotihoito-ohjeita

Saat pieniä konkreettisisa neuvoja, mitä voit tehdä itse juuri nyt tilanteesi eteen. Vaikka et jatkaisikaan kartoituksen jälkeen kanssamme eteenpäin, saat myös hyödyllisiä vinkkejä siitä, mitä voit itse tehdä hyvinvointisi parantamiseksi jo nyt.

Lisäksi käymme läpi:

Kehon toiminnan perusteet

Käymme lyhyesti läpi kehon toiminnan perusteita. Kuinka solut toimivat ja mitä terveet solut tarvitsevat rakentuakseen – erityisesti elämän poikkeustiloissa (stressi, isot muutokset, erityiset haasteet...)

Kuinka keho korjaa itseään

Opit, kuinka keholla on uskomaton kyky korjata itseään, kun sille antaa sen mitä se tarvitsee. Kun kehoa hoitaa kokonaisuutena, nopeat tulokset tulevat yllättämään.

Kuinka korjaat nesteytys- ja mineraalivajauksen

Saat ohjeet hyvään nesteytykseen, mikä on helpoin yksittäinen asia, jolla voit konkreettisesti parantaa oloasi ja jaksamistasi!

Varaa aikasi tästä!

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

Millaisiin tilanteisiin saat meiltä apua?

Suolisto-ongelmat

Vatsan turvotus, ummetus, ripuli haavainen suoli (IBD)

Erilaiset suolistovaivat ovat nykyisin todella yleisiä. Suoliston tasapainon ja monipuolisen bakteerikannan merkitys niin mielen kuin kehonkin terveydelle on kiistaton. Kun lähdemme korjaamaan sitä, niin kovin moni ongelma ratkeaa siinä kuin itsestään!

Autoimmuunisairaudet

Kaikki autoimmuunisairaudet juontavat juurensa suolistoon ja bakteerikantaamme. Näihin lukeutuvat yleisimmät nykyajan sairaudet kuten esim. nivelreuma, Crohnin tauti, krooninen nokkosihottuma, diabetes, keliakia, psoriasis... Myös näiden sairauksien alkulähteille päästään meidän menetelmiemme avulla.

Kivut ja säryt

Monet kärsivät erilaisista kivuista ja säryistä. On tärkeää saada mahdollisimman paljon tietoa kivun syistä, jotta voimme selvittää mitä sille on tehtävissä.

Lisäksi saat meiltä apua mm. näihin oireisiin:

PMS-oireet, kilpirauhasen ongelmat, diabetes, raskas ja väsynyt olo, allergiat ja yliherkkyydet, monikemikaaliyliherkkyys

Haluatko sinä selvittää, mistä oireesi johtuvat ja alkaa hoitamaan niiden juurisyitä?

Varaa aikasi tästä!

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.