Alkukartoitus - Oloni-klinikka

Alkukartoitus

Kartoitamme terveysongelmasi juurisyyt, joiden pohjalta laadimme henkilökohtaisen hoito- ja toimenpidesuunnitelman.

Varaa aika tästä »

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

Alkukartoitus

Kärsitkö uupumuksesta, turvotuksesta, suolistovaivoista tai kivuista? Oletko turhautunut hoitamaan oireitasi lääkkeillä, jotka eivät paranna itse ongelman aiheuttajaa?

Nykyajan terveysongelmista moni ei parane vain oireita lääkitsemällä, vaan on pureuduttava ongelmien taustalla oleviin syihin.

Kun lähdemme kunnioittamaan kehon luonnollisen järjestelmän toimintaa ja annamme keholle mitä keho tarvitsee, niin  epätoivoisissakin tilanteissa keho alkaa korjata itse itseään. Hoito- ja toimenpidesuunnitelmassa otetaan huomioon erityisesti suoliston kunto, ravitsemus sekä neste- ja mineraalitasapaino.

Alkukartoituksessa kartoitamme ja selvitämme terveysongelmasi juurisyyt. Emme hoida ainoastaan oiretta, vaan etsimme oireen aiheuttajan ja keskitymme sen hoitamiseen.

Paranemisprosessi alkaa kattavalla alkukartoituksella.

Haluatko tietää, mistä oireesi johtuvat? Haluatko hoitaa itsesi terveeksi? Alkukartoituksen pohjalta selvitämme, mikä aiheuttaa oireita. Oikeanlainen hoito kohdistettuna oireiden juurisyihin johtaa paranemiseen ja hyvään terveyteen.

Varaa aikasi tästä!

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

Asiakaskokemus

20 vuotta luulin, että kroonisen nokkosihottumani syytä ei voida selvittää. Kun ongelma paikannettiin suolistoon ja sitä alettiin hoitamaan, oireet vähenivät nopeasti ja pian katosivat kokonaan! Samalla sain lisää energisyyttä ja moni muukin asia parani kuin itsestään.

Kristiina Vihervuori

yrittäjä

Lue lisää asiakaskokemuksia tästä!

Mitä 60 min alkukartoitus sisältää?

Tilanteesi kartoituksen

Esitietolomakkeen pohjalta arvioimme terveydellisen tilanteesi. Käymme 60 minuutin tapaamisen aikana läpi perusoireesi ja koko elämänkaaresi sekä kartoitamme ne tekijät, jotka voivat olla vaikuttamassa oireittesi taustalla.

Tutkimus- ja hoitosuunnitelman

Kartoituksen pohjalta laadimme sinulle tutkimus- ja hoitosuunnitelman. Ehdotamme niitä hoitomuotoja ja -toimenpiteitä, jotka auttavat sinua parhaiten. Pyrimme hoitamaan ongelmia aiheuttavat juurisyyt – mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Kotihoito-ohjeita

Saat pieniä konkreettisisa neuvoja ja hyödyllisiä vinkkejä hyvinvointisi parantamiseksi. 

Lisäksi käymme läpi:

Kehon toiminnan perusteet

Käymme lyhyesti läpi kehon toiminnan perusteita. Kuinka solut toimivat ja mitä solut tarvitsevat  – erityisesti elämän poikkeustiloissa (esim. stressi, suru, sairaus, isot muutokset).

Kuinka keho korjaa itseään

Keholla on uskomaton kyky korjata itse itseään, kun sitä kunnioittaa ja antaa sille sen, mitä se tarvitsee. Kun kehoa hoitaa kokonaisuutena, tulevat nopeat tulokset yllättämään.

Kuinka korjaat nesteytys- ja mineraalivajauksen

Saat ohjeet kehoa kunnioittavaan, tasapainoiseen ja helppoon nesteytykseen, jolla voit konkreettisesti parantaa oloasi ja jaksamistasi!

Varaa aikasi tästä!

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

Millaisiin tilanteisiin saat meiltä apua?

Suolisto-ongelmat

Vatsan turvotus, ummetus, ripuli, haavainen suoli (IBD).
Yli miljoona suomalaista kärsii ruuansulatuselimistön sairauksista ja vaivoista. Vatsa- ja suolistosairauksien kirjo on runsas, ja usein yhdestä vaivasta seuraa lukuisia muita vaivoja. Monet sinnittelevät vaivojensa kanssa vuosikausia saamatta apua. Jos suolisto ei ole kunnossa, koko keho kärsii – jopa aivot.

Autoimmuunisairaudet

Suoliston ja maksan kuormitukset ja epätasapainot aiheuttavat monia autoimmuunisairauksia, joista mainittakoon nivelreuma, Crohnin tauti, krooninen nokkosihottuma, diabetes, keliakia, psoriasis ja muistisairaudet. 

Kivut ja säryt

Monet kärsivät erilaisista kivuista ja säryistä. Kivusta kärsivälle on tärkeää saada mahdollisimman paljon tietoa kivun syistä  ja siitä, mitä sille on tehtävissä.

Lisäksi saat meiltä apua mm. näihin oireisiin:
PMS-oireet, kilpirauhasen ongelmat, raskas ja väsynyt olo, allergiat ja yliherkkyydet, monikemikaaliyliherkkyys, vaihdevuodet, lapsettomuus, unettomuus ja masennus.

Haluatko sinä tietää, mistä oireesi johtuvat ja saada hoito- ja toimenpidesuunnitelma kohti oireettomampaa elämää?

Varaa aikasi tästä!

Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.