Sisäinen kannustaja -ryhmähypnoosi - Oloni-klinikka

Blogi

Minun Oloni -blogi on terveys- ja hyvin­vointi­ammattilaisten pitämä blogi

Sisäinen kannustaja -ryhmähypnoosi

Kaipaatko sinä lisää rohkeutta, uskoa tai motivaatiota elämänmuutoksen toteuttamiseen? Tai jonkun muun tavoitteen saavuttamiseen? 

Sisäinen kannustaja -ryhmähypnoosissa muutamme alitajunnan tasolla edistymistäsi rajoittavia uskomuksia niin, että saat käyttöösi oman voimasi ja pääset helpommin etenemään kohti tavoitteitasi. 

Mikä ihmeen ryhmähypnoosi?

Sisäinen kannustaja -ryhmähypnoosi toteutetaan Zoomissa, joten vaikka olet ryhmässä, voit osallistua sieltä, missä sinulla on mukava ja rauhallinen oli, siis vaikka omalta kotisohvalta.

Kameran voit pitää pois päältä (tai päällä, jos niin haluat) ja mikrofonit pidetään mykistettyinä, jotta kaikki osallistujat saavat oman rauhallisen kokemuksensa. 

Tärkeintä on, että olet rauhallisessa ympäristössä, missä voit sulkea silmäsi, tuntea olosi turvalliseksi ja keskittyä ilman häiriöitä. 

Kenelle se sopii?

Ryhmähypnoosi sopii kaikille*, jotka haluavat:

  • saada lisää puhtia oman elämänmuutoksen tekemiseen
  • saada lisää uskoa, että se on mahdollista myös sinulle
  • saavuttaa tavoitteita  (eikä niiden tarvitse välttämättä liittyä elintapoihin)
  • boostata omaa itsetuntoa 
  • muuttaa omaa sisäistä puhetta positiivisemmaksi ja kannustavammaksi

(*Ainoastaan siinä tapauksessa, että kärsit epilepsiasta tai sinulla on jokin psykoosin muoto, et voi osallistua ja pyydän sinua ottamaan yhteyttä ja mietitään sinulle parempi tapa edetä.)

Miten ilmoittaudun ryhmähypnoosiin?

Sisäinen kannustaja -ryhmähypnoosiin ilmoittaudut valitsemalla Oloni-kaupasta sinulle sopivan sessioajankohdan ja maksamalla sen. Sen jälkeen saat linkin, jolla pääset osallistumaan valitsemaasi sessioon. Osallistumismaksu on 33 € ja lipun hypnoosiin voi ostaa verkkokaupastamme TÄSTÄ!

Eikö hypnoosi ole vaarallista? En halua joutua hypnotisoijan valtaan tai tehdä jotain omituista

Ryhmähypnoosissa sivuutamme vain tietoisen mielen ja menemme kevyessä transsissa etsimään juurisyitä sille, miksi sinä et ole päässyt eteenpäin tai saavuttanut tavoitteitasi. 

Hypnoosi tuntuu useimmilla vain rentoutuneelta olotilalta ja on sinulle vaaratonta. Sinun alitajuntasi ottaa vastaan ainoastaan sellaisia suggestioita, jotka se kokee sinulle hyväksi. Et siis päädy kenenkään valtaan tekemään jotain outoa, vaan olet itse kontrollissa omasta prosessistasi.

Mitä ryhmähypnoosissa tehdään?

Käymme ensin läpi ja harjoittelemme, miten hypnoosiin mennään. Sitten aloitamme varsinaisen session. 

Palaamme elämässäsi sellaisiin hetkiin, jotka alitajuntasi kokee tärkeäksi tuoda sinulle esiin – jotka ovat luoneet sinulle rajoittavia uskomuksia siitä, mikä on sinulle mahdollista. Etsimme näistä ymmärrystä ja muutamme noita uskomuksia. 

Ryhmähypnoosissa emme käsittele traumoja. Jos alitajuntasi nostaa esille traumoja, muista, että vain katselemme niitä, emme elä niitä uudestaan. Tarvittaessa varaa session jälkeen maksuton puhelinaika. 

Session lopuksi tehdään myös n. 15-20 minuutin mittainen transformaatio, jossa istutetaan alitajuntaasi parempia uskomuksia, jotka vahvistavat itsetuntoasi ja auttavat sinua eteenpäin. Saat siitä äänitteen session jälkeen. Suositus on, että kuunteletkin äänitettä päivittäin vähintään 21 päivän ajan session jälkeen, jotta tehdyt muutokset juurtuvat alitajuntaasi. Meidän mielemme kun oppii toistamalla. 

Mitä ryhmähypnoosin jälkeen tapahtuu?

Toivottavasti annat session jälkeen aikaa itsellesi kuunnella transformaatioäänitettä joka päivä. 

Jos tuntuu, että pintaan nousee isoja asioita, jotka kaipaavat lisää työstämistä tai muuten haluat jatkaa asioiden edistämistä henkilökohtaisella tasolla, varaa minulta maksuton 15 min puhelinaika ja sovitaan sinulle paras tapa edetä.  Puhelinajalla voimme myös käydä läpi ilman muita kuuntelijoita sinulle ryhmähypnoosissa heränneitä kysymyksiä. 

Maksuttoman puhelinajan voit varata tästä!