Kuukauden etu - Oloni-klinikka

Oloni.fi

Kuukauden etu

Syyskuun etu

D-vitamiinit Syyskuun ajan -20%

  • Superior Source, D3 125 µg 20,70 € (norm. 25,90 €)
  • Biomed, D-tipat 20ml 12,70 € (norm. 15,90 €)
  • Pharma Nord, D-Pearls 125 µg, 120 kaps 28,70 € (norm. 35,90 €)

Nyt viimeistään on aika ottaa D-vitamiini päivittäiseen käyttöön. D-vitamiinilla on positiivinen vaikutus mielialaan. Riittävä D-vitamiinin taso auttaa ehkäisemään masennusta ja alakuloa kaamosaikana.

D-vitamiinilla on tärkeä rooli immuunijärjestelmän toiminnassa. Se auttaa kehoa torjumaan infektioita ja tukahduttaa tulehdusreaktioita. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä suolistosta ja auttaa siten ylläpitämään vahvoja luustoa ja hampaita. Tämä on tärkeää luuston lisäksi myös hermoston, lihasten ja verisuonten toiminnalle. D-vitamiini erityisen tärkeää lapsille kasvun aikana ja aikuisille luuston terveyden ylläpitämiseksi.

Tutkimukset viittaavat siihen, että D-vitamiinilla voi olla suotuisia vaikutuksia sydämen terveyteen. Se voi auttaa ylläpitämään terveitä verenpainetasoja ja vähentämään sydän- ja verisuonitauteihin liittyviä riskejä.

D-vitamiinin riittävä saanti voi auttaa vähentämään tyypin 2 diabeteksen riskiä. Se vaikuttaa positiivisesti insuliiniherkkyyteen ja verensokeritasoihin.

D-vitamiinin on havaittu voivan vaikuttaa autoimmuunisairauksiin, kuten nivelreumaan ja multippeliskleroosiin. Se voi auttaa vähentämään tulehdusta ja tukahduttamaan immuunijärjestelmän yliaktiivisuutta.

D-vitamiini voi auttaa ylläpitämään terveen ihon rakennetta ja estämään ihosairauksia, kuten psoriasista.

Lue Blogi D-vitamiinista tästä!