Kuukauden etu - Oloni-klinikka

Oloni.fi

Kuukauden etu

Toukokuun etu

FORMOSTAR kiinteyttävä syvälämpöhoito, 50 min / 50 € ( norm. 60 € )

Tehokas hoito painonpudotuksen ja kehonmuokkauksen tueksi. Älä kamppaile kehon rasvakertymien kanssa, vaan anna täsmähoitoa FormoStarin avulla.

  • Kuluttaa 1200 kcal yhdellä hoitokerralla.
  • Tehokas hoito selluliittia vastaan.
  • Muokkaa vartaloa jo ensimmäisestä kerrasta lähtien. Näet ja koet selvät tulokset!
  • FormoStar on ainoa syvälämpöhoito, joka vaikuttaa rasvakudoksessa 4-6 cm:n syvyydessä.
  • Koko keho rentoutuu ja lihasten kireys sekä mm. selkäsäryt helpottuvat.

Vähentää ruokahalua, lievittää kipuja, poistaa nesteitä, lisää vatsan toimintaa, uudistaa ihoa, rentouttaa jopa nikamien välissä olevia pieniä lihaksia sekä piristää yleisesti.

Mikä on FormoStar?

FORMOSTAR on hoitomenetelmä, joka käyttää infrapunasäteilyä kehon rasvanpolton tehostamiseen ja painonpudotuksen edistämiseen. Lisäksi infrapunasäteilyn uskotaan edistävän kehon kollageenin tuotantoa, mikä voi parantaa ihon ulkonäköä ja kimmoisuutta.

Formostar syvälämpöhoito tarjoaa myös muita terveyttä edistäviä vaikutuksia, sillä on esimerkiksi rentouttava vaikutus lihaksiin ja se auttaa lievittämään stressiä ja jännitystä kehossa.

Formostar voi myös auttaa vähentämään tulehdusta kehossa ja edistämään paranemista. Infrapunasäteilyllä on nimittäin todettu olevan anti-inflammatorisia vaikutuksia, mikä voi auttaa vähentämään kipua ja turvotusta esimerkiksi lihasvammojen tai nivelongelmien yhteydessä.

Miten se toimii?

Syvälämmön avulla nostetaan ihon ja sen alaisten rasvakudosten lämpötilaa, jolloin verenkierto tehostuu jopa 3,5-kertaiseksi ja aineenvaihdunta kaksinkertaistuu!


Varaa aika FormoStar syvälämpöhoitoon! 

FormoStaria suositellaan otettavaksi sarjahoitona 3–12 kertaa. Ylläpitohoidot suositeltavia parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Varaa aika »