Kuukauden etu - Oloni-klinikka

Oloni.fi

Kuukauden etu

Toukokuun etu

FORMOSTAR kiineyttävä syvälämpöhoito, 5 kerran sarjahoito 250 € ( norm. 300 € )

Tehokas hoito painonpudotuksen ja kehonmuokkauksen tueksi. Älä kamppaile kehon rasvakertymien kanssa, vaan anna täsmähoitoa FormoStarin avulla.

Syvälämmön avulla nostetaan ihon ja sen alaisten rasvakudosten lämpötilaa, jolloin verenkierto tehostuu jopa 3,5-kertaiseksi ja aineenvaihdunta kaksinkertaistuu. Tukkeutuneet valtimosuonet aukeavat ja näin kokonaisverenkierto lisääntyy myös kehon syvimmissä kerroksissa. Käsittely vapauttaa rasvasolujen mitokondrioiden ympärillä olevia rasvahappoja ja lipolyysi (rasva-aineenvaihdunta) pääsee käyntiin.

Tästä aiheutuva lämpöreaktio lisää rasvakudoksen aineenvaihduntaa 12 % kohonnutta lämpötila astetta kohden eli hoidon aikana jopa 63 %. Paikallisessa käsittelyssä tapahtuu ns. termoreseptorien kautta hypotalamuksen ohjaamaa lämmön haihtumisen lisääntymistä eli energian kulutuksen lisääntymistä.

Myös muita myönteisiä vaikutuksia on todettu

Vähentää ruokahalua, lievittää kipuja, poistaa nesteitä, lisää vatsan toimintaa, uudistaa ihoa, rentouttaa jopa nikamien välissä olevia pieniä lihaksia sekä piristää yleisesti.

FormoStar on ainoa syvälämpöhoito joka vaikuttaa rasvakudoksessa 4-6 cm:n syvyydessä.

Kuluttaa 1200 kcal yhdellä hoitokerralla. Muokkaa vartaloa jo ensimmäisestä kerrasta lähtien. Ongelmakohtien hoitoa ja tehokas hoito selluliittia vastaan. Näet ja koet selvät tulokset. Rentouttaa lisäksi lihaksia ja poistaa särkyjä ja kipuja.

Vähentää vartalon ongelmakohtien mittoja. Infrared Body Wrap kiihdyttää verenkiertoa mm. rasvavarastoissa poistaen jäteaineita. Rasvasolun palamis- ja poistotoiminnat kiihtyvät. Painonpudotus nopeutuu ja selluliitti vähenee.

Lämpö tunkeutuu kudokseen ja lisää verenkiertoa kiinteyttäen ja joustavoittaen uudistavaa kudosta ja ihoa. Samoin se poistaa kuonaa ja kuollutta ihosolukkoa. Raskausarvet dieetin tai raskauden jälkeen tasoittuvat.

Aktivoi kehon käyttämättömiä energioita. Helpottaa kehon omia entsyymejä ja hormoneja toimimaan paremmin. Nostaa merkittävän paljon aineenvaihduntaa ja huomattavasti kehon energiatasoa. Lisää henkisiä ja fyysisiä voimavaroja.

Koko keho rentoutuu ja lihasten kireys sekä mm. selkäsäryt helpottuvat.

FormoStaria suositellaan otettavaksi sarjahoitona 3–12 kertaa. Ylläpitohoidot suositeltavia parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.


Ajanvaraus

Varaa aika »