Aqua Detox -terapia - Oloni-klinikka

Aqua Detox -terapia

Aqua Detox -hoito on turvallinen, tehokas ja miellyttävä tapa puhdistaa ja palauttaa elimistösi energiakenttien ja solujen tasapaino

Aqua Detox

Oletko stressaantunut, onko kehosi epätasapainossa?

Nykyaikainen elämä - stressi, ravinto ja hengitysilma edesauttavat myrkkyjen pääsyn elimis-töösi, aiheuttaen luonnollisen solujen energiatasapainon järkkymistä. Solujen luonnollinen toiminta on imeä ravintoa ja poistaa jäteaineita. Epätasapaino voi estää solujen toiminnan.

Miten Aqua Detox toimii?

Aqua Detox -laite tuottaa taajuuden, joka resonoi hellästi elimistösi läpi ja näin stimuloi kaikkia soluja. Tällä on tasapainottava vaikutus soluenergiaan, mahdollistaen solujen tehokkaan toiminnan sekä kerääntyneiden toksiinien vapautumisen. Käsittely kiihdyttää kehon normaalia puhdistusprosessia, jolloin itse keho osallistuu prosessiin vähemmän. Tämän voi havaita mm. vähemmästä hikoilusta, joka säätelee kehon lämpötilaa ja hajottaa luonnollisella tavalla ei-toivottuja sekä hyödyttömiä kuona-aineita. Aqua Detox -käsittely keventää tärkeiden elinten toimintoja, jotka osallistuvat kehon puhdistusprosessiin kuten munuaiset ja maksa.

Aqua Detox -käsittely soveltuu siten:

  • kehon vahvistettuun puhdistukseen
  • keventämään puhdistusprosessiin osallistuvien elinten toimintaa
  • vähentämään hikoilua
  • energian lisäykseen kehon soluissa
  • aktivoimaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa

Aqua Detox -laitteen kehitys

1930-luvulla Tri Royal R. Rife suoritti tutkimuksia ja kehitti laitteen, joka mahdollisti sen, että keho itse palautti tasapainonsa. Hänen tutkimuksensa ja tämä varhainen laite ovat johtaneet tänä päivänä käytössä olevan oman laitteemme valmistumiseen.

Kuinka monta hoitokertaa pitäisi ottaa?

Suositellaan kuusi hoitoa kuukauden aikana. Tämä hoitojakso poistaa kehosta toksiineja runsaasti. Sen jälkeen hoitokertoja suositellaan kerran kuukaudessa.

Hoitoaika

  • aikuiset 30 min
  • lapset 15 min
  • pikkulapset 10 min

Käsittelyn jälkeen ohimenevä väsymys on luonnollista seurausta kehon energioiden jakautumisesta uudelleen. Laite muodostaa veteen kehon biosähköistä varausta vastaavan sähköenergiakentän. Tutkimukset osoittavat, että veteen erittyy 30 min hoidon aikana, jalkojen yli 2000 ihohuokosen kautta runsaasti nitraatteja, ammoniakkia, fosfaatteja ja metalleja jne. Laitteen aktivoima puhdistusprosessi jatkuu kehossa jopa 48-72 tuntia.

Oloni ajanvaraus »