Aqua Detox -terapia - Oloni-klinikka

Aqua Detox -terapia

Aqua Detox -hoito on turvallinen, tehokas ja miellyttävä tapa puhdistaa ja palauttaa elimistösi energiakenttien ja solujen tasapaino

Aqua Detox

Oletko stressaantunut, onko kehosi epätasapainossa?

Nykyaikainen elämä - stressi ja huonot ruokailutottumukset edesauttavat myrkkyjen pääsyä elimistöösi aiheuttaen luonnollisen solujen energiatasapainon järkkymistä. Solujen luonnollinen toiminta on imeä ravintoa ja poistaa jäteaineita. Epätasapaino voi estää solujen toiminnan.

Miten Aqua Detox toimii?

Aqua Detox -laite tuottaa taajuuden, joka resonoi hellästi elimistösi läpi ja stimuloi kaikkia soluja.Tällä on tasapainottava vaikutus soluenergiaan mahdollistaen täten solujen tehokkaan toiminnan ja kaikkien mahdollisten kerääntyneiden toksiinien vapauttamisen. Käsittely kiihdyttää kehon normaalia puhdistusprosessia, jolloin keho osallistuu prosessiin vähemmän. Tämän voi havaita vähemmästä hikoilusta, joka säätelee kehon lämpötilaa, hajottaa luonnollisella tavalla ei-toivottuja ja hyödyttömiä kuona-aineita. Aqua Detox -käsittely keventää tärkeiden elinten toimintoja, jotka osallistuvat kehon puhdistusprosessiin kuten munuaiset ja maksa.

Aqua Detox -käsittely soveltuu siten:

  • kehon vahvistettuun puhdistukseen
  • keventämään puhdistusprosessiin osallistuvien elinten toimintaa
  • vähentämään hikoilua
  • energian lisäykseen kehon soluissa
  • aktivoimaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa

Aqua Detox -laitteen kehitys

1930-luvulla Tri Royal R. Rife suoritti tutkimuksia ja kehitti laitteen, joka mahdollisti sen, että keho itse palautti tasapainonsa. Hänen tutkimuksensa ja tämä varhainen laite ovat johtaneet tänä päivänä käytössä olevan oman laitteemme valmistumiseen.

Kuinka monta hoitokertaa pitäisi ottaa?

Suositellaan kuusi hoitoa kuukauden aikana. Tämä hoitojakso poistaa kehosta toksiineja runsaasti. Sen jälkeen hoitokertoja suositellaan kerran kuukaudessa.

Hoitoaika

  • aikuiset 30 min
  • lapset 15 min
  • pikkulapset 10 min

Käsittelyn jälkeen ohimenevä väsymys on luonnollista seurausta kehon energioiden jakautumisesta uudelleen. Laite muodostaa veteen kehon biosähköistä varausta vastaavan sähköenergiakentän. Tutkimukset osoittavat että veteen erittyy runsaasti nitraatteja, ammoniakkia, fosfaatteja, metalleja jne. kummankin jalan kautta puolen tunnin hoidon aikana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »