Dens-terapia - Oloni-klinikka

Dens-terapia

Dens-terapia perustuu luonnonmukaiseen ihon resepireiden stimulointiin

Dens-terapia

Dens-terapian lähisukulaisia ovat japanilainen shiatsu, kiinalainen akuhieronta sekä korealainen sujok, joista saatu vuosituhannen osaaminen on yhdistetty nykyaikaisen länsimaisen lääketieteen ja fysiologian synnyttymään tietämykseen.

Dens-terapia perustana oleva hoitomuoto ja teknologia otettiin käyttöön miehitetyillä avaruuslennoilla Neuvostoliitossa noin 60 vuotta sitten. Tavoitteena oli avaruusaluksen miehistön lääkkeetön hoito pitkien avaruuslentojen aikana. Hoidon piti tehota mahdollisimman moniin eri tyyppisiin terveysongelmiin. Valtavan tieteellisen työn tuloksena nämä tavoitteet saavutettiin.

Dens-terapiassa Denas-laitteella stimuloidaan ihon pintaa erittäin heikoilla sähköimpulsseilla, jotka eivät tunkeudu pintaa syvemmälle. Ne aktivoivat pinnassa olevat reseptorit, jotka lähettävät luonnolliset viestinsä aktivoimaan kehon omat puolustusmeganismit torjumaan sairautta tai hoitamaan vammaa. Menetelmä on hellävairainen ja luonnonmukainen.

Ajanvaraus »

Mihin vaivoihin hoito auttaa?

Selkäkivut, reumaattiset kivut, kolmoishermisärky, allergiset ihottumat ja psoriasis, migreeni, astma, mahan ja pohjukassuolen ongelmat, yliherkkyys, monikemikaali­yliherkkyys, kuulohermon kuolentumisessa johtuva huono­kuuloisuus, korvien "soiminen" eli tinnitus, korvasärky, kurkunpääntulehdus, keuhkoputkentulehdus, ripuli ja ummetus, silmäsairaudet, selluliitti­ongelman hoitominen, nivelrikko, niveltulehdus, haavat sekä erilliset vammat => helpotusta moniin ongelmiin.

Dens-terapian ideana on että ihmisen immuuni-, hormoni- ja autonominen hermosto sekä verenkierto­järjestelmä saatetaan tasapainoon.

Järjestelmä patentoitiin 1987. DENAS tuo nyt apua suuren yleisön käyttöön.

Laitteiden ja niihin kytkettävien liitännäis-laitteiden valmistuksessa noudatetaan ISO 2001:200 ja ISO 13488:2001 laatustandardeja. Laite on eurooppalaista käyttöä varten sertifioitu Saksassa. Venäjällä laitteet ovat myös sairaala- ja klinikkakäytössä.

Ajanvaraus »