FormoStar-syvälämpö - Oloni-klinikka

FormoStar -syvälämpöhoito

Yleinen hyvinvointi, uni ja immuunijärjestelmän tehokkuus lisääntyvät.

FormoStar -syvälämpöhoito

FormoStar - Kiinteyttävä syvälämpöhoito

Tehokas syvälämpöhoito painonpudotuksen ja kehonmuokkauksen tueksi. Älä kamppaile kehon rasvakertymien kanssa, vaan anna täsmähoitoa FormoStarin avulla.

  • Kuluttaa 1200 kcal yhdellä hoitokerralla. Tehokas hoito selluliittia vastaan.
  • Muokkaa vartaloa jo ensimmäisestä kerrasta lähtien. Näet ja koet selvät tulokset!
  • FormoStar on ainoa syvälämpöhoito, joka vaikuttaa rasvakudoksessa 4-6 cm:n syvyydessä.

Miten se tapahtuu?

Syvälämpöhoidossa kehoon kääritään kuusi lämmintä ja joustavaa infrapunavyötä. Vyöt asetetaan tiiviisti käsivarsille, reisille, lantiolle ja yläkeholle. Vöiden lämpö nousee n. 42 asteeseen hoitotarkoituksesta riippuen. Hoito kestää 50 min.

Syvälämmön avulla nostetaan ihon ja sen alaisten rasvakudosten lämpötilaa, jolloin verenkierto tehostuu jopa 3,5-kertaiseksi ja aineenvaihdunta kaksinkertaistuu. Tukkeutuneet valtimosuonet aukeavat ja näin kokonaisverenkierto lisääntyy myös kehon syvimmissä kerroksissa. Käsittely vapauttaa rasvasolujen mitokondrioiden ympärillä olevia rasvahappoja ja lipolyysi (rasva-aineenvaihdunta) pääsee käyntiin.

Tästä aiheutuva lämpöreaktio lisää rasvakudoksen aineenvaihduntaa 12 % kohonnutta lämpötila-astetta kohden eli hoidon aikana jopa 63 %. Paikallisessa käsittelyssä tapahtuu ns. termoreseptorien kautta hypotalamuksen ohjaamaa lämmön haihtumisen lisääntymistä eli energian kulutuksen lisääntymistä.


Myös muita myönteisiä vaikutuksia on todettu

FormoStar-syvälämpöhoito vähentää vartalon ongelmakohtien mittoja.

Syvälämpöhoito lievittää stressiä ja vahvistaa kehon immuunijärjestelmää.

Vähentää ruokahalua, lievittää kipuja, poistaa nesteitä, lisää vatsan toimintaa, uudistaa ihoa, rentouttaa jopa nikamien välissä olevia pieniä lihaksia sekä piristää yleisesti.

Syvälämpö tunkeutuu kudokseen ja lisää verenkiertoa kiinteyttäen ja joustavoittaen kudosta ja ihoa. Samoin se poistaa kuonaa ja kuollutta ihosolukkoa. Raskausarvet dieetin tai raskauden jälkeen tasoittuvat.

Aktivoi kehon käyttämättömiä energioita. Helpottaa kehon omia entsyymejä ja hormoneja toimimaan paremmin. Nostaa merkittävän paljon aineenvaihduntaa ja huomattavasti kehon energiatasoa. Lisää henkisiä ja fyysisiä voimavaroja.

Koko keho rentoutuu ja lihasten kireys sekä mm. selkäsäryt helpottuvat.

FormoStaria suositellaan otettavaksi sarjahoitona 3–12 kertaa. Ylläpitohoidot suositeltavia parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Varaa aika tästä »