Geenitestien tulkinnat - Oloni-klinikka

Geenitestit

Geenitestien tulkinnat

Geenitestit

Nordic Genex -geenitestien tulkinta

Geenitesti on elämänikäinen kartta elimistön heikoista ja vahvoista alueista. Omilla arkisilla valinnoilla voit paikata geneettisiä heikkouksia ja vahvistaa vahvuuksiasi.

Ammattilainen apunasi

Testiraportit on suunniteltu siten, että ne ovat mahdollisimman selkeitä ja ymmärrettäviä. Raporttien tulkinnassa kannattaa tukeutua terveysalan ammattilaisen tulkintapalveluihin. Näin saat kokonaisvaltaisemman käsityksen itsestäsi sekä tarkempia neuvoja elämäntapoihin ja ravitsemukseen liittyen. Tulkintapalvelu tarjoaa täsmäaskeleet hyvinvointisi ja terveytesi edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. 

  • Nordic Genex -geenitestien tulkinta, 1,5 h 

    Ajanvarauksen yhteydessä saat sähköpostiisi lisää ohjeita.
     
  • Laajempi Nordic Genex -geenitestien tulkinta 2,5 h

    Olemassa olevien laboratoriotutkimusten laajempi analysointi tai 2 tai useamman terveyshormonigeenitestin lisäosien tulkinta. Huom! Laboratoriotulokset tulee toimittaa vähintään 2 vrk ennen vastaanotto aikaa, ajanvarauksen yhteydessä saat sähköpostiisi lisää ohjeita.

Tulkinnoissa asiakas saa kirjallisen ohjeistuksen, jossa eri ongelmien painottuminen ja ratkaisut esitetään, näin on helpompi myöhemmin palauttaa mieleensä tarvittavat toimenpiteet. Kirjallinen raportti ja tulkinta on k.o. hetkellä on hyödyksi, mutta tilannetta korjattaessa näkökulma voi muuttua, sillä elimistön fysiologinen tilanne muuttuu. Osa aiemmin saaduista tiedoista saattaa aueta eri tavoin ymmärrettäväksi myöhemmin.

Tieteen tiedon lisääntyminen sekä tulevaisuudessa saatavissa olevat biologisen iän määrityksen testien kannalta geenitesti on oivallinen panostus omaan terveyteen ja sen ylläpitoon. Geenitestitulos on loppuelämän kannalta aina voimassa.

Varaa aika tulkintaan (etävastaanotto)!

Ajanvaraus »

​​​​​​​

Geenitestien tulkinta Etävastaanotto

Sophia Cierny

Master of Sports Science (M.SC.)
Bachelor of Health Science (BIOSCIENCE, B.SC.)

Varaa aika »