Kasvo- ja jalkahoidot - Oloni-klinikka

Kasvo- ja jalkahoidot

Kasvo- ja jalkahoidot

Kasvohoidot

Hoidetut kasvot ja kirkas iho tuovat levollisen ja hyvinvoivan ilmeen koko olemukseen. Monipuoliset kasvohoitomme hoitavat ja uudistavat kasvojesi ihoa. 

  • Kasvohoito ihotyypin mukaan 60 min / 60,00 €

Kemiallinen kuorinta

eli happohoito uudistaa ihon pintakerroksen ja tekee siitä silminnähden kauniimman. Kuorinnat jaotellaan niiden syvyyden mukaan pinnallisiin, keskisyviin ja syviin kuorintoihin.

Mitä syvempi peeling-kuorinta tehdään, sitä suurempi muutos voidaan saavuttaa. Sarjahoitona mahtavia tuloksia acneen, pigmenttimuutoksiin, arpiin, juonteisiin ja ryppyihin sekä couperosa ihoon. 

  • Kemiallinen kuorinta 60 min / 90,00 €

Mikroneulaus

Dermapen-hoidossa käytetään steriiliä, 12-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan värähdellen 1300 kertaa sekunnissa.

Mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu. Tasaisempi, kuulaampi, nuorekkaampi iho!

  • Mikroneulaus 60 min / 195,00 €

Jalkahoito

Anna jaloillesi ansaittua huolenpitoa. Räätälöimme jalkahoidot tarpeidesi mukaan aina kylvetyksestä kovettumien poistoon ja parafiinihoitoihin.

  • Sis. jalkojen kylvetys, kovettumien poistot, kynsien leikkaus ja viilaus sekä jalkahieronta.
  • Jalkahoito 60 min / 50,00 €

Ajanvaraus »

Geenitestistä apua ihosi hyvinvointiin

Miksi ihosi reagoi tiettyihin asioihin? Selvitä ihosi tila - saat avaimet ihosi hoitoon.

Iho-geenitesteillä selvitetään ihosi rakenteeseen ja muutoksiin vaikuttavat geenivirheet. Testitulosten perusteella kosmetologi pystyy suosittelemaan juuri Sinun ihollesi sopivat kosmetologiset hoidot ja kotihoitotuotteet. Oloni-klinikan kosmetologi tekee yhteistyötä Oloni-klinikan lääkärin sekä hyvinvointi- ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa. 

- Oikeat valinnat, kuten ravinto, liikunta ja riittävä uni sekä kosmetologin suosittelemat hoidot ja kotihoitotuotteet auttavat Sinua saamaan ihosi hehkuun!

Ihon kannalta geenitestien tärkeimmät osa-alueet ovat ihon rakenteeseen ja uusiutumiskykyyn liittyvissä geeneissä, kuten kollageenin muodostumista ja ihon vanhenemista säätelevissä geeneissä. Geenitesteillä selvitetään ihon kyvystä suojautua ympäristön saasteilta ja muilta haitallisilta yhdisteiltä sekä kartoitetaan ihon (ja koko elimistön) kykyä eliminoida haitalliset myrkyt. Lisäksi testitulokset kertovat ihon herkkyydestä ja muun muassa siitä, miten erilaiset tulehdustekijät laukaisevat iho-ongelmia. Geenitesteillä voidaan selvittää myös ns. hormonaalisen aknen juuret.

Geenitestit auttavat pääsemään ongelmien ytimeen ja myös ymmärtämään sen, miksi samantyyppinen kosmetologin tekemä hoito ei sovi jokaiselle.

Geenitestit antavat vinkit yksilölliseen ihonhoitoon – niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Lisäksi geenitestien avulla on mahdollista määrittää, minkälaisia raaka-aineita ihonhoitotuotteissa tulisi olla, ja minkälaiset kosmetologin tekemät hoidot sopivat parhaiten juuri Sinun geeneillesi! Lue lisää geenitesteistä »

Selvitä ihosi tila - saat hyvät avaimet ihosi hoitoon ja heleän ihosi ylläpitoon!

Olonin DNA Ihoterveys ihonhoitopaketti (Turku)

  • Ihon alkukartoitus sekä kasvohoito ihotyypin mukaan
  • DNA Ihoterveys geenitesti (sisältää näytteenoton)
  • Geenitestin tulkinta ja yksilölliset ihonhoito ohjeet
  • YHT: 298,00 €