Lääkäripalvelut - Oloni-klinikka

Lääkäripalvelut

Lääkäripalvelut Turussa ja Helsingissä

Lääkäripalvelut

Vastaanotollamme tarjoamme kokonais­valtaista lääke­tieteel­listä hoitoa, joka painottaa kehon oikean ja optimaa­lisen toiminnan merkitystä terveyden palaut­tamisessa ja sairauksien hoitamisessa.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa ihmisen hoitamisessa ottaa huomioon ympäristötekijät, geeniperimän, ravitsemuksen, unen sekä mahdolliset stressitekijät. Tavoitteena on löytää oireiden taustalta syyt sairastumiseen ja edistää terveyttä ja hyvinvointia sekä ennaltaehkäistä sairauksia.

Terveystestit

Kauttamme on saatavilla funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestit ja muut terveystestit, mm. Nordic lab, GI MAP, Nordic Genex, MDD, DUTCH, Abomics -testejä. Testin tarpeellisuus kartoitetaan aina yksilöllisesti.

Ajanvaraus »

Lääkäripalvelut Turussa ja Helsingissä

Kristina Laakko 

Lääkäri
Lääketieteen lisensiaatti LL 
Turku, Helsinki

Kristina Laakon osaaminen perustuu koululääketieteeseen ja hänellä on kokemusta usealta erikoisalalta mm. naistentaudeista ja työterveydestä. Kristina Laakko on täydentänyt osaamistaan Paula Heinosen FLT- ja Antioksidanttiklinikan lääkärikoulutuksissa sekä opiskellut psykologiaa ja ravitsemusalaa. 

Hänen vastaanotolleen voi hakeutua esim. vatsavaivojen, uupumuksen, yleisen terveydentilan kartoituksen, painonhallintaongelmien tai masennuksen vuoksi. Kristina Laakko tekee yhteistyö ravintoterapeuttien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Varaa aika Kristinalle Turkuun »

Varaa aika Kristinalle Helsinkiin »