Personal Trainer -palvelut - Oloni-klinikka

Personal Trainer -palvelut

Personal Trainer tarkoittaa henkilöohtaista kuntovalmentajaa, omavalmentajaa

Personal trainer

Personal Trainer -palvelut, Helsinki


Personal Trainer tarkoittaa henkilökohtaista kuntovalmentajaa, omavalmentajaa

Personal Trainer on koulutettu henkilökohtainen hyvinvoinnin asiantuntija. Hän auttaa sinua löytämään fyysiset ja henkiset voimavarasi, etsimään uudet tavoitteesi ja saavuttamaan ne.

  • Onko kunto hukassa?
  • Kaipaatko kiinteytymistä?
  • Puuttuko motivaatio ja innostus liikkumiseen?

Unohda ihmedieetit ja laihdutusohjelmat. Personal Trainer auttaa sinut pääsemään haluamaasi tavoitteeseen, sekä motivoi sinua jatkamaan, kun tuntuu ettet saavuta haluamasi tuloksia. Tarkasti harkitulla ja sinulle räätälöidyllä ammattilaisen ohjelmoinnilla saavutat haluamasi tulokset. Näitä voi olla esim. painonpudotus, lihasten kasvattaminen tai voit tehdä PT:n avulla jopa elämäntaparemontin. Oloni Klinikan Personal trainer lähestyy sinua kokonaisvaltaisesti. Kattava osaaminen ja kollegoiden tuki mahdollistaa sinulle parhaan mahdollisen valmennuksen.

Valmennuksessamme huomioidaan aina lähtötasosi, tavoitteesi ja mahdolliset rajoitteesi. Harjoitusohjelma suunnitellaan tukemaan elämäntyyliäsi ja integroidaan siihen sopivaksi.

Harjoitusmäärät sekä treenimuodot valitaan yhdessä sinun toiveidesi mukaan.

Mitä saat:

• Avointa ja rehellistä keskustelua
• Motivoituneen ammattilaisen motivoimaan sinua
• Räätälöidyn ohjelmoinnin
• Konsultointia mm. ruokavalioon ja palautumiseen
• Lisää energiaa ja hyvinvointia
• Parempaa toimintakykyä
• Painonpudotusta tai kiinteytymistä
• Lihasmassaa tai voimaa
• Kehonhuoltoa ja liikkuvuutta

Personal Trainer Helsinki - Suvi Tuulia

Suvi on sertifioitu personal trainer, jolla on kattava ja laaja kokemus valmentajana. Hänellä on paljon eritasoisia asiakkaita, aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Olet voinut törmätä Suviin myös Huomenta Suomi-ohjelman treeneistä.
Suvin vahvuuksia on tunnistaa valmennettaviensa tarpeet, viedä tavoitteet maaliin ja hänen sosiaaliset taitonsa tekee treenaamisesta innostavaa. Harjoittelu Suvin kanssa tuo hymyn huulille ja mikäli motivaatio on hukassa, sen kyllä saat takaisin hänen kanssaan.

Lähestymistapa Suvilla on asiakaslähtöinen ja käytännönläheinen. Jokainen asiakas on yksilö, jolle räätöläidään oma yksilöity harjoituskokonaisuus. Selvitämme tavoitteesi ja haasteesi, jonka jälkeen lähdetään rakentamaan pohjaa sekä hakemaan onnistumisia. Matkan aikana suunta voi muuttua, kun asiakassuhde syvenee ja hän tunnistaa paremmin
kehityskohteesi.

Suvin omiin harrastuksiin kuuluu Street workout, jota hän treenaa ja valmentaa Suomen parhaimmiston kanssa.

Suvi osaa ohjata sinua oikeaan suuntaan, on sitten kyse energiatasoista, vatsan toiminnasta/ruokavaliosta tai huonosta palautumisesta.

Hänen valmennuksensa on kokonaisvaltaista ja hän ottaa huomioon myös ulkoiset olosuhteet ns. Hybridimallilla. Hybiridimalli toimii sinun mahdollisuuksiesi mukaan. Siinä sinulla on mahdollisuus treenata kuntosalilla, luonnossa kehonpainolla/kävelyllä, tai sitten valmennus tapahtuu videopuhelulla, mikäli haluat tehdä välillä treenin kotona tai sen
lähipiirissä.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon »