Voidaan hyvin yhdessä - Oloni-klinikka

Voidaan hyvin yhdessä

Pysyvä elämäntapamuutos

Voidaan hyvin yhdessä

Tuomme osaamisemme kehiin. Olemme apunasi. Pysyvä elämäntapamuutos on mahdollista.

Tunnistatko itsesi seuraavista? Nukun huonosti. Syön sitä ja tätä. Harrastan liikuntaa silloin tälllöin tai en koskaan. Stressi painaa. Kuljen ”aivosumussa” – tutut asiat unohtuvat, keskustelu vaatii pinnistystä, pää on raskas, keskittymiskyky kadoksissa.

Jos teet tänään oikeita valintoja, huominen on täynnä hyvinvointia ja onnistumisia.

Tarjoamme kuljettavaksi kolme polkua, joiden kulkeminen tukee toinen toisiaan tavoitteen saavuttamiseksi.

1. Suoliston ja aivojen yhteistyö – hyvinvointi, vireystila, jaksaminen

Oikeanlainen ravitsemus tukee aivoterveyttä. Vääränlaiset suolistobakteerit voivat aiheuttaa masennusta, pelkotiloja ja unohtelua. Suolistoa hoitamalla hoidat samalla stressitasojasi, aivojasi ja mielentilaasi.

Luennoitsijana: Hyvinvointivalmentaja Mona Leino - Mona on energinen ja aikaansaava useana vuotena terveys- ja hyvinvointialan yrittäjänä toiminut voimanainen, joka luennoitsijana tempaa mukaansa.

2. Vuorovaikutus arjessa – toista kunnioittava ja inhimillinen kohtaaminen

Oletko kohdannut ristiriitoja vuorovaikutustilanteissa toisten ihmisten kanssa? Onko Sinulla kykyä olla läsnä? Oletko tullut kuulluksi ja itse kuunnellut toista? Oletko saanut osaksesi vihapuhetta? Hyvät vuorovaikutustaidot on yrityksen tärkein pääoma. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla vaikutetaan työviihtyvyyteen ja yritystoiminnan jatkuvuuteen. Hyvät vuorovaikutustaidot arjessa antavat meille kullekin elämäniloa ja voimaa.

Luennoitsijana: Vuorovaikutuskouluttaja Satu Silvo - Satu on elämäniloa ja voimaa pursuava, koko kansan tuntema näyttelijä, ennakkoluuloton yrittäjä ja pidetty luennoitsija, jonka tilaisuudet ovat hyvin suosittuja.

3. Henkilökohtainen hyvinvointiohjelma yksilöllisen tarpeen mukaan  

Ohjelma rakennetaan OLONIn ammattitaitoisten asiantuntijoiden avulla.

Hinnasto »
Ajanvaraus »