Bemer-verisuoniterapia - Oloni-klinikka

Bemer-verisuoniterapia

BEMER tehostaa pienten verisuonien heikentynyttä verenvirtausta ja siten tukee elimistön omaa parantumiskykyä ja uusiutumisen prosesseja

Bemer-verisuoniterapia

Verenkierto on ihmiskehon jakelujärjestelmä.

Verenkierrosta 75 % tapahtuu pienten verisuonten alueella (mikroverenkierto). Tällä alueella verisolut huolehtivat kudosten ja elinten ravinnon- ja hapensaannista sekä paluumatkallaan keräävät mukaansa kuona-aineet niiden poistamista varten. Tämän jakelu- ja poiskuljetusjärjestelmän ansiosta elimistön solut pystyvät suorittamaan moninaiset elintärkeät tehtävänsä ja huolehtimaan elimistön energiansaannista.

Mitä BEMER-terapia tekee?

Fysikaalinen BEMER-verisuoniterapia stimuloi heikentynyttä verenvirtausta pienissä mikroverisuonissa. Mikroverenkierron kautta happi ja ravintoaineet päätyvät ympäröivien solujen ja kudosten käyttöön. Ilman happea ja ravintoaineita solut eivät voi toimia ja tuottaa energiaa. Mikroverenkierron kautta myös kuona-aineet ja myrkyt poistuvat kudoksista. Niinpä mikroverenkierron hyvä toiminta on elintärkeä edellytys soluillemme päästä varpaisiin. Hyvä mikroverenkierto tukee siis jokaisen kehonosamme toimintaa ja pitää meidät hyvässä kunnossa, myös ikääntyessämme.

Mikroverenkiertoa voivat heikentää stressi, riittämätön uni, liian vähäinen liikunta, tupakointi, yksipuolinen ruokavalio ja yleisesti epäterveelliset elämäntavat sekä luonnollisesti ikääntyminen. Silloin solumme eivät saa tarvitsemaansa määrää happea ja ravintoaineita, jolloin niiden toiminta vaikeutuu. Voimme tuntea tämän fyysisen ja henkisen suorituskyvyn vähittäisenä laskuna, esimerkiksi energian puutteena ja väsymyksenä, mutta myös kiputiloina ja lopulta sairauksina.

BEMER-terapiassa kehoon välitetään sykkivän sähkömagneettisen kentän avulla verenkiertoa stimuloiva, patentoitu BEMER-signaali. Sen vaikutuksesta mikroverisuonten seinämien lihasten supistumis-rentoutumisrytmi paranee, jolloin veri etenee paremmin mikroverisuonissa.

Terapian tuloksena monet ovat virkistyneet, heidän unensa ovat parantuneet ja kivut hellittäneet, kun mikroverenkierto on parantunut. BEMER-terapiaa käyttävät myös monet huippu-urheilijat nopeuttaakseen palautumistaan tai vammoista toipumista, sekä ennaltaehkäistäkseen vammojen syntymistä.

BEMER, fysikaalinen verisuoniterapia koko keholle (8 min)

Koko kehon kattava BEMER-terapia toteutetaan lepäämällä hoitoalustalla, joka välittää kehoon verenkiertoa stimuloivan, patentoidun BEMER-signaalin. Sen vaikutuksesta mikroverisuonten seinämien lihasten supistumis-rentoutumisrytmi paranee, jolloin veri etenee paremmin mikroverisuonissa. Hoito voidaan ottaa vaatteet päällä ja se kestää 8 minuuttia. Veden juominen hoidon yhteydessä, ja yleisestikin, on tärkeää, sillä nesteytys vaikuttaa veritilavuuteen ja veren etenemiseen verisuoniverkostossa.

BEMER, fysikaalinen verisuoniterapia koko keholle + kohdennettu hoito ongelma-alueelle

Koko kehon hoidon lisäksi voidaan pienempää ongelma-aluetta, kuten esimerkiksi selkää, ranteita, polvia tai jalkateriä, hoitaa kohdennetusti BEMERin paikallishoitolaitteilla. Paikallishoidot kestävät 8 - 20 minuuttia. Koko kehon hoito hoitoalustalla maaten (8 min) tehdään aina ensin, jotta koko kehon verenkierto saadaan toimimaan. Sen jälkeen voidaan stimuloida verenkiertoa paikallisesti esimerkiksi hoitamaan jäykkyyttä, turvotusta, kipua tai särkyä, haavojakin.

Lue lisää BEMERISTÄ »

Hinnasto »
Ajanvaraus »