Bemer-verisuoniterapia - Oloni-klinikka

Bemer-verisuoniterapia

BEMER tehostaa pienten verisuonien heikentynyttä verenvirtausta ja siten tukee elimistön omaa parantumiskykyä ja uusiutumisen prosesseja

Bemer-verisuoniterapia

Verenkierto on ihmiskehon jakelujärjestelmä.

Verenkierrosta 75 % tapahtuu pienten verisuonten alueella (mikroverenkierto). Tällä alueella verisolut huolehtivat kudosten ja elinten ravinnon- ja hapensaannista sekä paluumatkallaan keräävät mukaansa kuona-aineet niiden poistamista varten. Tämän jakelu- ja poiskuljetusjärjestelmän ansiosta elimistön solut pystyvät suorittamaan moninaiset elintärkeät tehtävänsä ja huolehtimaan elimistön energiansaannista.

Liian paljon stressiä, riittämätön uni, yksipuolinen ruokavalio, epäterveelliset elämäntavat, sairaudet ja luonnollisesti myös ikääntyminen hidastavat pienempien verisuonten pumppaavaa liikettä. Tämä koskee valtaosaa kaikista ihmisistä. Seurauksena verisolut liikkuvat aivan liian hitaasti, eivätkä ne kykene suorittamaan tehtäviään riittävän hyvin. Kudosten ja elinten verenkierron heikentyminen johtaa pitkällä aikavälillä fyysisen ja henkisen suorituskyvyn laskuun, kiputiloihin, toimintahäiriöihin ja sairauksiin.

BEMER on erinomainen apu myös harrastelija- ja ammattilaisurheilussa. Veren virtauksen parempi säätely pienimmissä suonissa mahdollistaa lyhyemmän alku- ja loppuverryttelyn keston, nopeamman palautumisen ja sitä kautta tehokkaamman harjoittelun. Parhaassa tapauksessa mikrovauriot korjaantuvat välittömästi ja näin saadaan ennaltaehkäistyä vakavampia urheiluvammoja.

Bemer-verisuoniterapia

  • 5 kerran kortti 50,00 € (voimassa 2 kk)
  • 10 kerran kortti 90,00 € (voimassa 3 kk)

Galileo FIT -vibraatiohoito + Bemer

  • 5 kerran kortti 99,00 € (voimassa 2 kk)
  • 10 kerran kortti 169,00 € (voimassa 3 kk)

Lue lisää »

Hinnasto »
Ajanvaraus »