Veden suodatus - Oloni-klinikka

Veden suodatus

Vesi on välttämätön elämälle ja käyttämämme veden laatu vaikuttaa suoraan terveyteemme. 

Veden suodatus

Alla Oloni-klinikalla myynnissä olevat veden suodatinjärjestelmä ja -kannut. Tervetuloa ostoksille!

Nikken Pimag vedensuodatin järjestelmä - minerasoitua ja suodatettua vettä

Pimag-vesi = Elävä vesi Pi tarkoittaa ”alkulähteeseen palaamista”.

Pi-vesi jäljittelee kehossa olevaa ”elävää vettä”, jossa vesirypäleet ovat pienempiä, mutteivat vakaita pitkien ajanjaksojen aikana. Tämä ilmiö löydettiin Japanissa 1964 kasvien fysiologian tutkimusten yhteydessä. PiMag-suodatin poistaa toimiessaan 0,5 micronia isommat partikkelit. Suodattimen jalometalliverkot poistavat joitain bakteereita ja viruksia, mutta ei pystytä tieteellisesti väittämään, mitkä kaikki se poistaa. Tarkoitus on tehdä vesijohtovedestä keholle mahdollisimman suotuisaa elävää vettä tavalla, joka on järkevää ja tehokasta ja joka auttaa kehoamme omalta osaltaan toimimaan mahdollisimman hyvin. 

Pimag-vesi: 

 • Elävöittää magneettienergialla eli hajottaa veden molekyyliryppäät pienemmiksi tehden vedestä paremmin imeytyvää 
 • Suodattaa ruostumattomasta teräksestä ja hienosta silkistä valmistettujen sihtien sekä kahden erilaisen hiilisuodattimen ja korallihiekkasirujen lävitse, jolloin kaikki yli 0,1 mikronin kokoiset epäterveelliset partikkelit suodattuvat pois 
 • Poistaa bakteereja, raskasmetalleja ja orgaanisia aineita, mm. kloorin- biokeraamisilla palloilla ionisoi ja lisää välttämättömiä mineraaleja ja ravinteita takaisin veteen
 • Heijastaa keraamisten kivien ja saven avulla pitkäaaltoisten infrapunasäteiden energian takaisin veteen. 
 • Tuottaa emäksistä vettä, jonka pH > 7 - parantaa veden makua ja poistaa hajuja- erinomaista keholle (ruoanlaitossa, juoma- ja suihkuvetenä), eläimille ja kasveille - heksagoninen (kuusikulmainen kiderakenne) vesi edistää parhaiten terveyttä. Tällainen rakenne muodostuu kuudesta molekyylistä, jotka muodostavat kehän. Korealainen tutkimus osoittaa, että tämänkaltaista vettä on terveessä, elinvoimaisessa kehossa. Tällainen vesi on luonnollisempaa ja helpommin kehon hyödynnettävissä. 
 • Hapetettu vesi vie runsaasti happea suoraan ja nopeasti kehon soluille. Tutkimukset ovat osoittaneet, että hapetettu vesi parantaa urheilusuorituksia, vahvistaa sydänverisuonistoa ja lihasten kestokykyä sekä lyhentää palautumisaikaa harjoitusten jälkeen. 
 • Emäksinen ja ionisoitu vesi läpäisee kehon kudokset tehokkaammin kuin vesijohtovesi, joten se nesteyttää huomattavasti paremmin. Emäksinen vesi neutraloi happamuutta, joka aiheutuu mm. nykyisestä ruokavaliosta, ja auttaa näin säilyttämään terveytemme ja vastustuskykymme tauteja vastaan. Esim. syöpä ja rappeutumissairaudet eivät viihdy happipitoisessa ja emäksisessä ympäristössä.

Dafi juomakannu

Lasinen juomakannu, joka puhdistaa juomaveden kätevästi ja huokeasti!

Tuote sisältää Dafi Classic suodattimen. Kannuun sopivat myös Dafi Aqua Balance pH+ suodatin (tuotekoodi PH) ja B100-15 suodatin (tuotekoodi B008). Suodattimen suositeltava vaihtoväli Dafi Aqua Balance pH+ ja Dafi Classic suodattimilla 150L ja BH100-15 suodattimella 170L. Kannun koko 2 litraa, suodatetun veden määrä 1 litra.
Dafin lasinen juomakannu on tehty borosilikaattilasista, joka kestää korkeita lämpötilojen vaihteluita sekä kemikaaleja (standardi ISO 3585).

Kannussa on suodatinosassa laadukasta, ekologista muovia, joka on BPA-, ftalaatti ja seleenivapaa.
Led-ilmaisimella toimivan mittarin avulla vaihdat suodattimen aina ajallaan!
Led-ilmaisimella toimiva mittari kertoo suodattimen käyttöiän, joka on yksi kuukausi. Jos led-valo on sininen, suodattimessa on käyttökapasiteettia jäljellä. Viikkoa ennen vaihtoa valo muuttuu keltaiseksi. Kun valo vaihtuu punaiseksi, vaihda suodatin. Saranalla toimiva läppä kannessa aukeaa automaattisesti veden painosta, jolloin läppää ei tarvitse poistaa täytettäessä.

Aqva Glass vedenpuhdistuskannu

AQVA GLASS vedenpuhdistuskannusta saat kätevästi raikasta ja puhdistettua vettä juotavaksesi ilman odottelua. Tyylikäs, lasinen suodatuskannu suodattaa veden juuri ennen käyttöä, lasiin kaadettaessa. Kannun suodatin on pinta-alaltaan suuri ja mahdollistaa kokoluokassaan ennennäkemättömän tehokkaan ja nopean suodatuksen. Lasi on hetkessä täysi. Suodatus tapahtuu vasta kun vettä kaataa lasiin. Vesi on aina juuri suodatettua ja raikasta, vaikka se olisikin seisonut pitkään. Mikrokuituinen aktiivihiilisuodatin suodattaa jopa bakteereja, mikromuoveja sekä lääke- ja hormonijäämiä. Nauti vesi halutessasi jääkylmänä - kannua voi säilyttää myös jääkaapissa Kestävä laboratoriolaatuinen borosilikaattilasikannu varmistaa, ettei veteen pääse liukenemaan siihen kuulumattomia yhdisteitä. Turvallinen puhdistus ilman kemikaaleja. Veteen ei lisätä mitään ylimääräistä - epäpuhtaudet jäävät kiinni suodattimeen, joten puhdistukseen ei tarvita kemikaaleja.
Tyylikäs design-kannu sopii arkeen ja juhlaan.
HUOM! Suosittelemme vedenpuhdistuskannua kunnallisveden laadun parantamiseen. Käytä kannua kaivo- tai järvivesille vain laadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella asiantuntijan suosittelemana.

Suodattaa vedestä:

 • klooria
 • klooriamiinia
 • kiintoaineita ja sakkoja
 • väriä
 • ruostetta/rautaa
 • mangaania
 • sameutta
 • lääke- ja hormonijäämiä
 • humusta
 • orgaanisia yhdisteitä
 • mikromuoveja
 • lyijyä
 • bakteereita, hiivoja ja homeit
 • kuparia
 • muita metalleja ja raskasmetalleja

Suodatin poistaa suurimman osan mikrobiologisista epäpuhtauksista, mutta ei tee vedestä steriiliä.

Suodattimen vaihtoväli on noin 3 kk. Riittoisuus on 600 litraa.
Tukkeutumisen aiheuttaman suodattimen vaihtotarpeen huomaa, kun puhdistettu vesi alkaa virrata hitaammin.
Suodatin on helppo vaihtaa. Vaihto tehdään ilman työkaluja.
Suodatus perustuu pinta-alaltaan suureen, sidottuun aktiivihiileen. Suodattimen pinta-ala vastaa yhtä jalkapallokenttää. Se mahdollistaa kannun suuren suodatusnopeuden ja erinomaisen puhdistustehon.