Jana Lehtonen - Oloni-klinikka

Henkilökunta

Jana Lehtonen

Jana Lehtonen - Diplomiravintoneuvoja

Ravintovalmennus räätälöidään asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin

Nimeni on Jana Lehtonen ja olen valmistunut diplomiravintoneuvojaksi Terveysopisto Saluksesta.

Kaikessa ravintovalmennukseen liittyvässä minulla on keskiössä puhdas ja ravinteikas ruoka. Lähellä ja luomuna tuotettuna aina kun mahdollista.

Ravintovalmennuksessa ja -ohjauksessa minulle on tärkeää, että kaikki tehdään perusteellisesti ja ihmisen sen hetkisiin tarpeisiin räätälöiden. Uskon siihen, että ei ole olemassa vain yhtä oikeaa ravitsemusmallia kaikille. Jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen historia. Otan tämän historian aina huomioon, kun suunnittelen juuri sinulle sopivaa ravintovalmennusta.

Tarjoamani ravintovalmennus ei perustu kaloreiden laskemiseen, jatkuvaan vaa´alla käymiseen tai tietyn ruokavalion noudattamiseen kirjaimellisesti loppuelämän ajan. Kokemukseni mukaan parhaisiin tuloksiin päästään, kun opettelet kuuntelemaan omaa uniikkia kehoasi ja tutustut ohjauksen kanssa erilaisiin ruokavaliomahdollisuuksiin. Haluan, että tavoitamme yhdessä haluamasi elämäntapamuutokset.

Moni meistä on tottunut olemaan varsin ankara omaa kehoa ja mieltä kohtaan. Itse uskon, ja olen sen myös havainnut, että paremmat tulokset esimerkiksi painonhallinnassa saavutetaan, kun ravintovalmennuksessa on mukana reipas annos lempeyttä ja samalla jämäkkää asiantuntevaa ohjausta.

Jana Lehtonen

Diplomiravintoneuvoja
Helsinki ja Turku

Lue lisää ravintovalmennuksesta »