Kristina Laakko - Oloni-klinikka

Henkilökunta

Kristina Laakko

Kristina Laakko - Lääkäri

Olen Kristina Laakko, lääkäri, minulla on pitkä tausta yleislääkärinä mm. työterveyshuollossa ja naistentautien osastolla.

Lisäksi olen täydentänyt osaamistani mm. Paula Heinosen FLT-koulutuksessa, Kaironin Instituutissa sekä psykologian opinnoilla. Nämä on luonut minulle hyvän pohjan erilaisten terveysongelmien ratkaisemiseen ja ennaltaehkäisyyn. Erityisosaamiseni ovat suolisto-ongelmat, sydän- ja verisuonisairaudet, allergiat, neurologiset sairaudet, aineenvaihdunnalliset ja hormonaaliset ongelmat sekä krooninen stressi ja uupumus.

Olen aina ollut kiinnostunut ravinnosta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähteenä. Omien ja läheisten terveysongelmien vuoksi heräsin etsimään muita tapoja hoitaa sairauksia kuin lääkehoito, sillä itse sain lääkkeistä vakavia sivuvaikutuksia. Haluan korostaa sitä miten ravitsemus ja terveet elintavat ovat tärkeä osa paranemisprosessia. 

Haluan hoitaa potilaitani kokonaisvaltaisesti. Huomioin perinteisen kliinisen tutkimuksen ohella mm. mahdolliset stressi- ja ravintotekijät, unen, liikunnan sekä geneettiset tekijät. Testien teettäminen on luonnollisesti tärkeää tarkan analyysin takaamiseksi, jolloin hoito voidaan alusta alkaen suunnitella vastaamaan kehon puutostiloja korjaavaksi.

Kristina Laakko

Lääkäri
Lääketieteen lisensiaatti LL
Turku, Helsinki

Lue lisää lääkäripalveluista »