Mona Leino - Oloni-klinikka

Henkilökunta

Mona Leino

Mona Leino - Terveys- ja hyvinvointi­valmentaja

Hoitojen pohja biokemiassa

Monan kehittämät Oloni-klinikat toimivat Turussa ja Helsingissä. Leinon oma tausta on yritys­elämässä. – Olin aiemmin töissä teollisen alan yrityksessä. Viimeiset vuodet opiskelin Johtamisen erikois­ammattitutkintoa. Kolmen vuoden aikana perehdyin työ- ja organisaatio­psykologiaan. Lopputyönäni tutkin yritysten kannattavuutta. Yksilön hyvinvointi ja jaksaminen nousi tärkeäksi kannattavuus­tekijäksi. Päätin lähteä hakemaan enemmän tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista ja siitä, miten yrityksistä saadaan vieläkin kannattavampia panostamalla työntekijöiden terveyteen ja hyvinvointiin.
Leino päätyi Saksaan tutkimaan lihasten ja luuston symbioosia, ravitsemusta ja suoliston toimintaa. Tämän jälkeen hän perehtyi geeneihin funktionaalisen lääketieteen asiantuntija Maili Lepolan johdolla. Nyt Leinon kiinnostuksen kohde on veri­mikroskooppiset tutkimukset. – Itselläni ei ole lääketieteellistä koulutusta.
Klinikkamme edustaa funktionaalisen lääketiedettä ja osaamisemme vahvuus on biokemiassa.

Meillä on lääkäripalveluita, teemme verianalyyseja ja ravintovalmennusta. Meiltä saa myös muun muassa mentaalivalmennusta, Colonic-terapiaa, geenitestejä, fysioterapiaa, hierontaa, akupunktiota, kuivakuppausta ja Dens-terapiaa.

Mona Leino

Terveys- ja hyvinvointivalmentaja
Colonicterapeutti
Verimikroskopisti
Turku, Helsinki

Lue lisää Colonic-terapiasta »