Homeopatia - Oloni-klinikka

Akupunktio ja homeopatia

Homeopatia

Akupunktio ja homeopatia

Homeopatia

Homeopatia on Euroopassa 1800-luvulla syntynyt lääkintämenetelmä, jolla stimuloidaan ihmisen omaa puolustusjärjestelmää ja kehon kykyä parantaa itse itseään.

Homeopatian perustajana pidetään saksalaista lääkäriä Samuel Hahnemannia ( 1755 - 1843 ).

Homeopatia on turvallinen hoitomuoto ilman sivuvaikutuksia. Hoitomuotona se on kokonaisvaltainen, joka keskittyy luonnollisen vastustuskyvyn parantamiseen ja ylläpitämiseen. Homeopaatti katsoo aina ihmistä kokonaisuutena. Kaikenlainen rutiininomaisuus on vierasta homeopatian periaatteelle, sillä potilaat ovat erilaisia ja lääkeaineen valinnan tulee aina perustua jokaisen potilaan yksilöllisiin oireisiin. Oireet sinällään eivät ole mikään sairaus, vaan kehon signaali siitä, että kaikki ei ole hyvin. Homeopatialla voidaan hoitaa sairauksia ja vaivoja, jos elimistön oma toiminta on jollakin tavalla tallella. Homeopaattinen hoito ei sovellu sellaisten häiriötilojen hoitoon, joissa jonkin elimen toiminta on kokonaan lamaantunut tai kyseessä oleva elin puuttuu kokonaan. Homeopaattisen hoidon tavoitteena on terveyden palauttaminen kehon omaa immuniteettiä vahvistamalla. Homeopaattinen hoito parantaa yleensä ns. akuutit taudit nopeasti oikein valitulla homeopaattisella lääkeaineella. Kroonisissa tapauksissa paranemisnopeus riippuu pitkälti siitä kuinka kauan tauti on ollut päällä ja kuinka paljon sitä on aikaisemmin hoidettu erilaisin menetelmin.

Homeopatialla hoidettavia häiriötiloja ovat mm. päänsärky, huimaus, unettomuus, kuukautiskivut, vaihdevuosivaivat, erilaiset kiputilat, kolotukset, nuha, kurkkukipu, flunssa, toistuvat infektiot, allergiat, ihottumat, astma, korvatulehdus, hermosäryt, reumaattiset vaivat, ruuansulatushäiriöt, vatsa- ja suolistosairaudet, sydänvaivat, kurkunpään-, keuhkoputkentulehdukset, flunssan jälkitaudit, masennus, uupumus

Tapaturmien mm. haavan, murtuman, nyrjähdyksen hoidossa homeopatia on suureksi avuksi.

Homeopaattisessa hoidossa käytetään homeopaattisia, potensoituja lääkeaineita ja noudatetaan homeopaattisen lääketieteen perusteita.
Homeopaattiset lääkeaineet valmistetaan standardisoidun farmakopean HAB:n (Homeopathische Arzeneimittel Buch) mukaan. Ne sisällytettiin eurooppalaisiin lääkesäädöksiin direktiivein vuonna 1992, valvonta on kuulnut sittä asti lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean alaisuuteen.

  • Akupunktio 60 min / 80,00 € (Hoitosarja annetaan 3 - 5 kertaa. Hoitokertoja on yleensä kerran viikossa.)
  • Akupunktio + homeopatia sisältää lääkeaineet 90 min / 129,00 €
  • Homeopatia sisältää lääkeaineet 75 min / 105,00 €

Varaa aika tästä »

​​​​​​​

Akupunktio Turussa

Sirpa Valtanen

Homeopaatti
Akupunktio-hoitaja
Hieroja
Turku

Varaa aika »