Minun Oloni - podcast - Oloni-klinikka

Oloni podcast

Minun Oloni - podcast

Oloni podcast

Minun Oloni - podcast 


1. jakso – Oloni-klinikka, Minun Oloni-podcastin lähtökohta ja tausta.

Podcastissa keskustelevat Oloni-klinikan perustaja Mona Mäkinen ja asiakas Rami Salomaa siitä, mitkä asiat vaikuttavat hyvinvointiin ja saadaanko Ramin huono olo selvitettyä, sekä parannettua. Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan mm. kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, lääketieteistä ja terveydenhuollosta. Kuuntele ensimmäinen jakso!


2. jakso – Oloni-klinikan Alkukartoitus

Podcastissa keskustelevat Oloni-klinikan perustaja Mona Mäkinen ja asiakas Rami Salomaa. Tässä jaksossa alkukartoitetaan Ramin oloa. Mitä asioita alkukartoituksessa selviää? Mistä oireet johtuu? Mitkä ovat Monan suositukset jatkotoimenpiteisiin. Kuuntele toinen jakso!


3. jakso – Verimikroskopistinen tutkimus

Tässä jaksossa käsitellään Verimikroskopistista tutkimusta ja mitä tietoa mm. elävän veren analyysi antaa kehon tilasta. Aiheeseen paneutuvat Oloni-klinikan perustaja Mona Mäkinen ja asiakas Rami Salomaa. Kuuntele kolmas jakso!


4. jakso – Oloni-klinikan Ravintovalmennus

4. Jaksossa keskustelevat Oloni-klinikan perustaja Mona Mäkinen ja asiakas Rami Salomaa ravinnosta ja ravintovalmennuksesta. Mikä on ravintovalmennus ja kannattaako kaikkien siihen mennä? Kuuntele neljäs jakso!

 


5. jakso – Ravintovalmentajan vastaanotolla

5. jaksossa Minun Oloni - Podcastissa keskustelevat Oloni-klinikan Diplomiravintoterapeutti Hanna Karhuvaara ja asiakas Rami Salomaa ravinnosta ja Ramin tilanteesta. Ravintovalmennuksessa käydään läpi asiakkaan historia ja mm. kuinka paljon esim. stressi vaikuttaa hyvinvointiin. Kuuntele viides jakso!


6. jakso – Colonic-terapia

Colonic-terapia eli paksusuolen vesipesu, eli Suolihuuhtelu. Miten suolta puhdistetaan ja mitkä asiat vaikuttavat suolen toimintaan. Jaksossa keskustelevat asiakas Rami Salomaa ja Oloni-klinikan perustaja Mona Mäkinen. Kuuntele kuudes jakso!


7. jakso - Lisäravinteet ja ravintolisät

Mitä lisäravinteita tulisi käyttää? Mitä eroja on maitohappobakteereilla? Onko monivitamiini riittävä vitamiinivalmiste? Tarvitsevatko naiset enemmän D-vitamiinia, kuin miehet? Podcastissa keskustelevat Oloni-klinikan perustaja Mona Mäkinen ja asiakas Rami Salomaa. Kuuntele seitsemäs jakso!


8. jakso - DNA Terveys -geenitesti

Geenitestit, mitä niistä selviää ja miten perimämme vaikuttaa ruokaan, liikuntaan ja ympäristötekijöihin. Jaksossa keskustelevat asiakas Rami Salomaa ja Oloni-klinikan perustaja Mona Mäkinen. Kuuntele kahdeksas jakso!

9. jakso - Mitä on mentaalivalmennus?

Mentaalipuolen vaikutukset hyvään tai huonoon oloon? Kuinka paljon pystyt itse tekemään oman hyvinvointisi eteen mentaaliharjoituksilla. Podcastissa keskustelevat Oloni klinikan mentaalivalmentaja Johanna Koivu ja asiakas Rami Salomaa. Kuuntele yhdeksäs jakso!


10. jakso - Päätösjakso, yhteenveto

Minun oloni matka päättyy. Mitä ollaan tehty ja mitä opittu? Mitkä ovat tärkeimmät asiat, joihin sinun tulee keskittyä? Podcastissa keskustelevat Oloni-klinikan perustaja Mona Mäkinen ja asiakas Rami Salomaa. Kuuntele päätösjakso!