Sisäinen kannustaja -ryhmähypnoosi - Oloni-klinikka

Sisäinen kannustaja -ryhmähypnoosi

Sessio toteutetaan Zoomin välityksellä

Ryhmähypnoosi

Sisäinen kannustaja -ryhmähypnoosi

Tämä voimaannuttava ryhmähypnoosisessio on suunnattu sinulle, joka haluat saada lisää rohkeutta, uskoa itseesi ja motivaatiota tavoitteittesi saavuttamiseksi niin, että saat kehosi todelliseksi voimavaraksi. Sessio toteutetaan Zoomin välityksellä, joten voit osallistua mukavasti kotoasi käsin.

Seuraavat Sisäinen kannustaja -ryhmähypnoosiajat:

  • ma 17.6. klo 18-19
  • ke 3.7. klo 12-13
  • to 15.8. klo 12-13

Hinta 44,00 €

Osta lippu hypnoosin verkkokaupasta »


Ryhmähypnoosissa pääsemme regression avulla etsimään alitajunnastasi etenemistäsi rajoittavia uskomuksia ja tunnistamme tapahtumia ja muistoja, jotka ovat juurisyitä negatiiviseen sisäiseen puheeseen tai siihen, että et ehkä usko itseesi tai mahdollisuuksiisi saavuttaa tavoitteitasi.

Sinä olet arvokas ja kykenevä saavuttamaan tavoitteesi. Tällä sessiolla luot lisää uskoa siihen.

Varmista, että sinulla on rauhallinen ympäristö, jossa voit sulkea silmäsi, tuntea olosi turvalliseksi ja keskittyä ilman häiriöitä. Voit myös halutessasi pitää kameran ja mikrofonin pois päältä säilyttääksesi yksityisyytesi.

Hypnoosi on turvallista ja sinä pysyt koko ajan kontrollissa. Useimmat kokevat sen lähinnä hyvin rentoutuneeksi olotilaksi.

Session päätteeksi tehdään transformaatio, josta saat äänitteen itsellesi session jälkeen. Koska mielemme oppii toistamalla, äänitettä on hyvä kuunnella päivittäin myös tämän session jälkeen. Äänitteen kuunteleminen auttaa juurruttamaan alitajuntaasi oman sisäisen kannustajasi ja uudenlaista, rohkaisevaa sisäistä puhetta.

Halutessasi voit varata tämän session jälkeen maksuttoman 15 minuutin puhelun, jossa voimme käsitellä ilman muita kuuntelijoita mahdollisesti heränneitä kysymyksiä ja/tai henkilökohtaisen RTT-hypnoterapian tarjoamia mahdollisuuksia, mikäli olet kiinnostunut jatkamaan prosessia. Huomaathan, että et voi osallistua ryhmähypnoosiin, jos sinulla on epilepsia tai jokin psykoosin muoto. Siinä tapauksessa voit varata maksuttoman puhelinajan ja jutellaan, miten voin olla avuksi.

Osta lippu hypnoosin verkkokaupasta »

RTT®-terapia – Helsinki tai etänä

Ainutlaatuisen tehokas ja toimiva terapiamuoto

Maksuton puhelinkonsultaatio 15-20 min, jossa selvitetään asiakkaan ongelma ja motivaatio sekä suositellaan ja sovitaan mahdollisen terapian pituus. Varaa aika konsultaatioon säköisen ajanvarauksen kautta kohdasta Etävastaanotto.

Varaa aika tästä »


Yhden kuukauden RTT®-terapian kulku:

  • Maksuton puhelinkonsultaatio 15-20 min, jossa selvitetään asiakkaan ongelma ja motivaatio sekä suositellaan ja sovitaan mahdollisen terapian pituus
  • Aloituslomakkeiden täyttö ja palautus sähköpostilla
  • N. 30 min aloituspalaveri Zoomilla.
  • Varsinainen terapiasessio joko Oloni-klinikalla tai Zoomilla. Sessioon varataan aikaa min. 2 h (kesto yleensä 90-120 min)
  • Terapiasessiossa äänitetään henkilökohtainen 15–20 min. äänite, jota asiakkaan tulee sitoutua kuuntelemaan 21 päivää.
  • Seurantapuhelut (15 min) 7 pv ja 21 pv kohdalla, jolloin sovitaan myös mahdollinen seuraava terapia.
  • Terapian jälkeen on mahdollista myös jatkaa valmennuksessa (60 min/kerta)

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon 15-20 min, säköisen ajanvarauksen kautta kohdasta Etävastaanotto.

Varaa aika tästä »